Άγιος Παντελεήμονας: Ανθρωποκυνηγητό για τον «Δράκο των ασανσέρ»

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα μετά από καταγγελίες δύο κοριτσιών για σεξουαλική επίθεση που δέχτηκαν από αγνωστο μέσα σε ασανσέρ της πολυκατοικίας τους. Οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για να τον εντοπισμό του δράστη.

Την περασμένη Δευτέρα, μία κοπέλα ηλικίας 13 ετών από το Μπαγκλαντές κατέθεσε πως ενώ έμπαινε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου μένει, ένας άγνωστος την ακινητοποίησε. Προσποιήθηκε ότι έχει όπλο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει, την άγγιξε στο σώμα επιχειρώντας να ασελγήσει σε βάρος της και τράπηκε σε φυγή.

Την περασμένη Τετάρτη, μια κοπέλα ηλικίας 14 ετών από την Αλβανία, κατήγγειλε ότι δέχτηκε παρόμοια επίθεση και πάλι μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου μένει. Η κοπέλα, έβαλε τις φωνές και ο άγνωστος με το χέρι, της έκλεισε το στόμα. Η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει προς το σπίτι της και ο άγνωστος εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, μιλούσε αγγλικά και λίγα «σπαστά» ελληνικά. Από την περιγραφή που έδωσαν οι δύο κοπέλες στην αστυνομία, είναι αλλοδαπός, ηλικίας 25 με 30 ετών και έχει ύψος 1,65.

Κοινοποίησε το