Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Η 48χρονη είχε πάει στην Αστυνομία αλλά «δεν του έγινε ούτε σύσταση»

ΕΛΛΑΔΑ

Στενή φίλη της Νεκταρίας, η οποία δολοφονήθηκε από τον 54χρονο σύζυγό της, αποκαλύπτει πως το θύμα φοβόταν τον συζυγοκτόνο, ο οποίος είχε απειλήσει ότι θα την σκοτώσει ενώ παλαιότερα την κακοποιούσε συστηματικά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του MEGA στενή φίλη της Νεκταρίας είπε: «Ήταν αρκετά χρόνια σε διάσταση. Αυτός έμενε στο σπίτι, δεν έφευγε. Η Νεκταρία δούλευε 2 δουλειές για να μπορεί να συντηρεί το σπίτι, τα 4 παιδιά τους και αυτόν. Δεν τη βοηθούσε καθόλου.»

Όπως σημειώνει η ίδια, οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συχνές, με τον δράστη να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν τη γυναίκα: «Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε ‘μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε’. Τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα δύο τα παιδιά τα μικρά.»

Η 48χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία ενέργεια. «Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία», τόνισε η φίλη της. Σύμφωνα πάντως με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η αστυνομία διαψεύδει ότι είχε υπάρξει κάποια καταγγελία από το θύμα. «Θα παρακαλέσω όλους τους κατοίκους της περιοχής να σεβαστούν τα παιδιά και να μη λένε όλα αυτά που λένε. Η Νεκταρία ήταν μια μάνα με όλα κεφαλαία. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο», είπε ακόμα η φίλη του θύματος.

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώθηκε ότι «σε καμία αστυνομική Υπηρεσία του ανωτέρω νομού (σ.σ. Λασιθίου) δεν είχε καταγραφεί ή καταγγελθεί οτιδήποτε, σε βάρος του εμπλεκόμενου ημεδαπού, που να σχετίζεται με την υπόθεση».

Κοινοποίησε το