Ένσταση κατέθεσε ο Ζιγκερίδης στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τη θέση του ξεκαθάρισε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Δημήτρης Ζιγκερίδης σχετικά με το “κόψιμο” της παράταξης του από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος από το πρωί βρίσκεται στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης στο οποίο κατέθεσε ένσταση κατά της απόφασης που το θέτει εκτός της εκλογικής αναμέτρησης.

“Ο συνδυασμός μας τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για την ανακήρυξη του, τα προβλήματα που προέκυψαν ήταν αυτά τις απλής διαβίβασης των εγγράφων’, είπε ο κος Ζιγκερίδης και συνέχισε…

“Το σύστημα ενώ μας έδωσε το μύνημα ότι η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, δεν είχε τη δυνατότητα αυτόματα να ελέγξει τα έγγραφα. Έτσι μετά από τον έλεγχο στο Πρωτοδικείο καταλάβαμε πως η διαβίβαση των δικαιολογητικών σε δύο περιπτώσεις δεν ήταν επιτυχής.

Όμως το ηλεκτρονικό σύστημα, αδίκως θεωρώ δε μας επιτρέπει να τα διορθώσουμε, αφήνοντας ουσιαστικά έναν δημοκρατικό, άρτιο και πλήρη συνδυασμό εκτός εκλογικής διαδικασίας”.

Θα ασκήσουμε άμεσα ένσταση και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε.

Τέλος, θα ήθελα να σχολιάσω τα δημοσιεύματα των δημοσιογράφων που “έτρεξαν” να αναπαράξουν έντεχνα τις θέσεις του νυν δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη πως η παράταξη μας έχει τεθεί εκτός εκλογών κάτι που δεν ισχύει αφού ακόμη δεν έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη μετά την ένσταση που καταθέσαμε.

Δημοσιογραφία είναι όταν ρωτάς για διασταύρωση των πληροφοριών σου τον άμεσα εμπλεκόμενο της σοβαρής υπόθεσης και όχι τον πολιτικό του αντίπαλο και τους συνεργάτες του.

Κοινοποίησε το