Έξαλλος ο Καραμπουρούνης – Αυτή η εικόνα με συντάραξε!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν θα σας πούμε ούτε την ακριβή οδό ούτε και την  περιοχή στην οποία τραβήχτηκε αυτή η λυπηρή φωτογραφία, το μόνο που θα σας πούμε είναι ότι η περιοχή ανήκει στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ντροπή των ενηλίκων…

Στη φωτογραφία διακρίνεται ένα κορίτσι το πολύ 13 ετών από την Αφρική το οποίο ψάχνει ανάμεσα σε βαλίτσες με πεταμένα ρούχα μήπως βρει κάτι στο μέγεθος της για να φορέσει.

Προφανώς δεν ανήκει σε οικογένεια επαγγελματιών ρακοσυλλεκτών γιατί συνήθως αυτοί δεν φοράνε τα ρούχα που βρίσκουν στους κάδους.

Προφανώς δεν ψάχνει τα ρούχα για να βρει κάποια καλά να πάει να τα πουλήσει.

Η μικρούλα μέσα στη μαύρη νύχτα σε μια από τις πιο κακόφημες περιοχές της πόλης, μόνη της μέσα στο σκοτάδι, διακινδυνεύοντας τη σωματική της ακεραιότητα και τη ζωή της, έψαχνε όντως ρούχα στο νούμερό της.

Προφανώς αυτή η εικόνα δεν είναι εικόνα από Ευρωπαϊκή χώρα και δεν το γράφουμε για να κατηγορήσουμε φυσικά το νεαρό κορίτσι, το οποίο από την φτώχεια του ψάχνει τους κάδους για να ντυθεί…

Σπαράζει η καρδιά μας βλέποντας τέτοιες εικόνες, παιδιών σε ένδεια! Παιδιών που ψάχνουν κάδους,. παιδιών που κάνουν τα όνειρα τους για το μέλλον μέσα από κάποιο άθλιο και γεμάτο υγρασία και μούχλα υπόγειο…

Τι θα έχει μέσα της η ψυχή αυτού του κοριτσιού όταν φτάσει να είναι 30-35 χρόνων με τις καταστάσεις που ζει;

Όλοι εμείς που βλέπουμε αυτό το κορίτσι και άλλα τόσα είμαστε ευχαριστημένοι και με ήσυχη συνείδηση;

#Ελλαδάρα_2022

Αυτά ήταν όσα έγραψε ο δημοσιογράφος, όντας έξαλλος με την σημερινή κατάσταση στην Ελληνική κοινωνία.

Κοινοποίησε το