Έσπασαν το αυτοκίνητο αθλητικού δικαστή – Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

ΕΛΛΑΔΑ

Δικαστικός λειτουργός κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία πως βρήκε το αυτοκίνητό του σπασμένο έξω από την οικία του τη νύχτα της Τετάρτης (10/11), μετά από επίθεση αγνώστων.

Ο δικαστής, μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, κατέθεσε ήδη στη ΓΑΔΑ για το περιστατικό.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο της επίθεσης μετέβη το Τμήμα Αθλητικής Βίας, λόγω της ενασχόλησης του δικαστή (και) με την αθλητική Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/11), εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της για την επίθεση και καταδικάζοντας τις «μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών», εκτιμώντας ότι πρόκειται για τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου στην υπόθεση.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Εν όψει της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επίθεση τόσο με υποθέσεις που πρόκειται να εξεταστούν στο ΔΔΠ όσο και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά.

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αλλά και την τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου σε παρακρατικές μεθόδους.

Η Αστυνομία θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μετά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά συνέπεια όσοι επενδύουν επικοινωνιακά στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσω αυτών των γεγονότων ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι».

Κοινοποίησε το