Έφτασε η μεγαλύτερη γιορτή των σκύλων!

Uncategorized

Παιχνίδι, μάθηση, διασκέδαση για όλη την οικογένεια στο Discover Dogs Festival!

Ένα διήμερο ταξίδι στον μαγικό κόσμο των σκύλων, 24-25 Φεβρουαρίου, Περίπτερο 5, ΔΕΘ-HELEXPO.

Μία μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι επισκέπτες του Discover Dogs Festival, αυτό το Σαββατοκύριακο (24-25 Φεβρουαρίου) στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα Φεστιβάλ για τους τετράποδους φίλους μας και τους κηδεμόνες τους, υπόσχεται άφθονη διασκέδαση, γνώση και παιχνίδι, μέσα από μια σειρά πλούσιων δράσεων για όλη την οικογένεια, με δωρεάν είσοδο και πάρκινγκ στους χώρους της ΔΕΘ.

Από εκπαιδευτικά κόλπα και θέματα καθημερινής συμβίωσης, μέχρι συνεργατικά παιχνίδια με σκύλους και παιδιά, αλλά και από μοναδικές εκθέσεις μορφολογίας, με σπάνιες φυλές, μέχρι ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους της ΕΛ.ΑΣ., θεατροπαιδαγωγικά παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και face painting.

Ειδικά καταρτισμένοι επαγγελματίες θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε την τεράστια ποικιλία προϊόντων και καινοτόμων υπηρεσιών που παρέχουν οι εκθέτες, ενώ θα  ενημερωθείτε για τη δράση των φιλοζωϊκών σωματείων και τις υιοθεσίες, θα μυηθείτε στα μυστικά της εκπαίδευσης, της διατροφής, με χρήσιμα tips.

Το γιορτινό αυτό ταξίδι της γνώσης, της χαράς και της εμπειρίας, έχει ως βασικότερο στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε θέματα ευζωίας του σκύλου, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων κηδεμόνων, μέσα από συμμετοχικούς ερευνητικούς τρόπους μάθησης και διεπιστημονική διάσταση.

Σημειώνεται ότι επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε σκυλιά που  φέρουν microchip και ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/discoverdogs.gr

Χορηγοί επικοινωνίας:

@InThess.gr @Κοσμοράδιο 95,1 @thestival.gr @Grtimes tv 100 @Fm100 @1055Rock @Περιοδικό “κατοικίδια εν δράσει”

📍24 & 25 Φεβρουαρίου

👉ΔΕΘ – HELEXPO, Περίπτερο 5

🕙Ώρες: 10:00- 19:00

🅿️Με Δωρεάν Είσοδο & Parking

Κοινοποίησε το