Αγρίνιο: Άγριο bullying σε 13χρονο μαθητή από συμμαθήτρια

ΕΛΛΑΔΑ

13χρονος μαθητηςπεσε θύμα κακοποίησης από συμμαθητές του μέσα στο σχολείο.

Η επίθεση μάλιστα καταγράφτηκε σε κινητά μαθητών και κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό, έγινε αντιληπτό στις 11 Νοεμβρίου από τη μητέρα του μαθητή, που πήγε στο σχολείο και βρήκε τον 13χρονο γιο της χτυπημένο στο πρόσωπο και κλαμένο. Ρωτώντας τον, ενημερώθηκε πως εκείνη την ημέρα και την ώρα που σχολούσε, δέχθηκε την επίθεση συμμαθήτριάς του που τον χτύπησε βίαια στο πρόσωπο, επανειλημμένα.

Με οσα καταγγέλει η μητέρα του μαθητή, ο γιος της πολλές φορές της κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα επίθεσης και η ίδια ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος της είπε πως ο γιος της λέει ψέματα και χρειάζονταν ψυχολόγο γιατί είναι μυθομανής.

Όμως τα βίντεο που τράβηξαν από διάφορες οπτικές γωνίες οι έξι συμμαθητές της κοπέλας που έκανε την επίθεση και που την παρότρυναν να χτυπάει τον συμμαθητή τους, επιβεβαιώνει το σοβαρό πρόβλημα που ζει ο 13χρονος μαθητής, εξ’ αιτίας της αδιαφορίας των καθηγητών του.

“Με κάλεσε ο διευθυντής του σχολείου και μου είπε να αποσύρω την μήνυση που έκανα” φαίνεται να δηλώνει η μητέρα του 13χρονου και συμπλήρωσε “Η συγκεκριμένη μαθήτρια και ο αδερφός της πολλές φορές έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο σχολείο, πηγαίνουν στο σχολείο έχοντας μαζί τους μαχαίρια και σιδηροτροχιές”.

Αναμένεται η αντίδραση του Υπουργείου Παιδείας.

#elladara

Κοινοποίησε το