Ανεκδιήγητες φράσεις από ραδιοφωνικό παραγωγό της Θεσσαλονίκης: Ο Βοσκόπουλος είχε καπνίσει ένα βουνό και είχει αργήσει να πεθάνει! Ο Μπάρκουλης είχε πιεί όλο τον Καρέλια!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε στην εκπομπή του ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Θεσσαλονίκης Ραπτόπουλος μεταξύ των ανεκδιήγητων φράσεων τον σπιλώνουν τη μνήμη του Τόλη Βοσκόπουλου και συντελούν το ποινικό αδίκημα της προσβολής μνήμης νεκρού ήταν “Ο Τόλης είχε αργήσει να πεθάνει και πολύ έζησε”, “Ο Τόλης Είχε καπνίσει ένα ολόκληρο βουνό”, “Πανηγύρι κάνει η Άντζελα Γκερέκου Πού πέθανε ο Τόλης και ησύχασε”.

Αυτές είναι μόνο τρεις από τις ανεκδιήγητες φράσεις που ακούστηκαν από την συγκεκριμένη ραδιοφωνική εκπομπή θέλοντας προφανώς να προκαλέσει το κοινό αίσθημα για να αυξήσει τα κλικ στο YouTube ώστε να “βγάλει κανένα ψιλό” από ότι φανταζόμαστε.

Το ανεκδιήγητο βίντεο

Παράλληλα σπίλωσε και τη μνήμη του Ανδρέα Μπάρκουλη λέγοντας πως ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ένας μέθυσος ο οποίος έπινε από το πρωί και για πρωινό του έπινε ένα μπουκάλι ουίσκι καθώς και πως είχε καπνίσει όλο τον Καρέλια!

Εμείς ως δημοσιογράφοι καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές από άτομα που βρίσκονται μπροστά από τα μικρόφωνα.

Κοινοποίησε το