Απίστευτα! Ο Aχιλλέας Μπέος χαστούκισε πλημμυροπαθή που τον έβρισε!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου (30/09) στον Βόλο, ανάμεσα στον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο και συγκεντρωμένους πολίτες, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατοίκων στην περιοχή Άλλη Μεριά λόγω των τεράστιων καταστροφών από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Ειδικότερα, σε βίντεο που δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, φαίνεται ο Αχιλλέας Μπέος να λογομαχεί με πολίτες, που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή Άλλη Μεριά, στη διαλυμένη γέφυρα, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας, για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς μελέτη.

Κάποια στιγμή, όταν ο κ. Μπέος απομακρύνεται από το σημείο, ένας από τους παρόντες του απευθύνεται με υβριστικές εκφράσεις.

Τότε, ο Αχιλλέας Μπέος γυρίζει και τον χτυπάει και ο πολίτης τον σπρώχνει, ενώ αμέσως μπαίνουν άλλοι ανάμεσά τους προκειμένου να τους χωρίσουν.

Σημειώνεται πως στο επεισόδιο ήταν παρόντες και αστυνομικοί. «Συλλάβετέ τους για παρεμπόδιση», ακούγεται να λέει κάποια στιγμή ο Αχιλλέας Μπέος. «Τραμπούκε» του φώναξαν κάποιοι, ενώ το κλίμα παρέμεινε τεταμένο για αρκετή ώρα.

Κοινοποίησε το