Απίστευτη γκάφα από την αστυνομία: Πήγαν να σώσουν άνθρωπο που αποδείχθηκε γλυπτό!!!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο περιστατικό στο Λονδίνο, εκεί όπου η αστυνομία έσπευσε σε μια γκαλερί τέχνης στο Λονδίνο για να σώσει μια γυναίκα που βρισκόταν αναίσθητη πάνω από ένα τραπέζι, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι ήταν φτιαγμένη από πηλό και… έκθεμα της γκαλερί!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Artnet News, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο Laz Emporium μετά από κλήση που δέχτηκαν πως ένα άτομο φαινόταν να είναι αναίσθητο μέσα στο Emporium. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η γκαλερί ήταν κλειστή εκείνη την ώρα.

Τελικά, επρόκειτο για ένα γλυπτό σε φυσικό μέγεθος μιας γυναίκας με αθλητικά παπούτσια και κίτρινη ζακέτα, η οποία είναι σκυμμένη μπρούμυτα σε ένα μπολ με σούπα, με τα μακριά ξανθά μαλλιά της να κρύβουν το πρόσωπό της. Είναι βασισμένο στην αδελφή του ιδιοκτήτη και έχει φιλοτεχνηθεί από τον Αμερικανό καλλιτέχνη Mark Jenkins.

Μια εργαζόμενη στην γκαλερί μιλώντας σε τοπικό μέσο δήλωσε: «Βρήκα την πόρτα ξεκλείδωτη και δύο αστυνομικούς μπερδεμένους».

Οι αστυνομικοί υπέθεσαν ότι το γλυπτό είχε πάθει είτε καρδιακή προσβολή ή ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο Artnet News: «Οι αστυνομικοί παραβίασαν την είσοδο, όπου αποκάλυψαν ότι το άνθρωπος ήταν στην πραγματικότητα μια κούκλα».

Κοινοποίησε το