Απίστευτη η δήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά για τον Μαρινάκη – Χαμός στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

«Χαμός» δίχως τέλος στο Twitter μετά την αποθεωτική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η “πανηγυρική” ανακοίνωση για την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά δεν έμεινε ασχολίαστη στο twitter.

Αντίθετα, προκάλεσε «καταιγισμό» καυστικών σχολίων.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή την αθώωση του προέδρου του Ολυμπιακού για τα  στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά σε ανακοίνωσή της σημείωνε μεταξύ άλλων ότι ο Βαγγέλης  Μαρινάκης «έχει αδιαμφισβήτητο ήθος και αδάμαστη και ακατάβλητη ψυχή».

Η “πανηγυρική” ανακοίνωση αναρτήθηκε στο site της Μητρόπολης Πειραιά με με τίτλο «Δικαστική δικαίωση του πρώτου Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Πειραιώς και ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη» και αναφέρεται στην απαλλαγή του Β. Μαρινάκη από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών. Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά κάνει λόγο για «πλήρη δικαίωση του ευπατατρίδου καί μεγάλου ευεργέτη της πόλης και της Μητρόπολης του Πειραιά», δικαίωση που όπως σημειώνει καταδεικνύει το «αδιαμφισβήτητο ήθος του και τα ηγετικά του χαρίσματα και την αδάμαστη και ακατάβλητη ψυχή του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ι.Μ. Πειραιά:

«Η πλήρης αυτή δικαίωσις του ευπατρίδου και μεγάλου Ευεργέτου της πόλεως και της Μητροπόλεως του Πειραιώς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί δικαίωση της εξαιρέτου οικογενείας του και του πλήθους των συνεργατών του και καταδεικνύει το αδιαμφισβήτητο ήθος του και τα ηγετικά του χαρίσματα και την αδάμαστη και ακατάβλητη ψυχή του.

Ταυτοχρόνως απέδειξε την ανεπέρειστη και έωλη μικροψυχία των κατά καιρούς συκοφαντών του, οι οποίοι κινούμενοι στο σκοτάδι της κακότητός τους δεν αντέχουν την ευγένεια και το φως της φολογένειάς του.

Απεδείχθη όμως έστω και τώρα ότι το ψέμα και η συκοφαντία αργά ή γρήγορα καταρρέουν».

Ακολουθούν μερικά απο τα Tweets των χρηστών του Twitter:

Απίστευτα πράγματα σε μια απίστευτη εποχή!

Κοινοποίησε το

1 σκέψη στο “Απίστευτη η δήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά για τον Μαρινάκη – Χαμός στα Social Media

Τα σχόλια είναι κλειστά.