Απίστευτο! Προφυλακτικό βρέθηκε σε μήτρα σκυλίτσας – Ένταλμα σύλληψης για την κηδεμόνα της

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Ζωάκια

Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί από την αστυνομία για την κηδεμόνα ενός σκύλου στον Ωρωπό, στο στομάχι του οποίου βρέθηκαν υπολείμματα από προφυλακτικό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα eviathema.gr, η κηδεμόνας ενός σκύλου πήγε το κατοικίδιό της σε κτηνίατρο στη Χαλκίδα για εξετάσεις, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε πως το κατοικίδιο αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Η κηδεμόνας μετέφερε τον σκύλο της σε ένα πιο εξειδικευμένο κτηνιατρείο της πόλης, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Εκεί όμως ο γιατρός εντόπισε στο στομάχι του κατοικιδίου υπολείμματα από προφυλακτικό, κάτι που, σύμφωνα με το eviathema.gr, προκάλεσε υποψίες περί κτηνοβασίας.

Άμεσα για την υπόθεση ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας, το οποίο και εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για την κηδεμόνα του σκύλου, που αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το προφυλακτικό βρέθηκε στη μήτρα του σκύλου, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι Αρχές.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τη νομοθεσία, για κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση με ζώα, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας ή θανάτωση μικρών ζώων με σκοπό το κέρδος και τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά, το πρόστιμο ανέρχεται από 30.000 έως 50.000 ευρώ για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό.

Κοινοποίησε το