Απαντήσεις Σωκράτη Δημητριάδη για τον νεκρό άστεγο και για τα αδέσποτα του Βαρδαρίου

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εχθές 25 Ιανουαρίου 2022 και κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκπομπής του Δημήτρη Καραμπουρούνη “Επικαιρότητα”, για το κανάλι του InThess ενημέρωση στο YouTube, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο -πλέον- Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, κ Σωκράτη Δημητριάδη.

Tον οποίο αναγκαστήκαμε να ρωτήσουμε δημόσια για το θέμα του άστεγου ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της 25ης Ιανουαρίου 2022, σε παγκάκι της πολυσύχναστης Πλατείας Αριστοτέλους, με σχετικό άρθρο, μιας που όλη μέρα είχει σταθεί απόλυτα αδύνατο να βρούμε τον κύριο Δημητριάδη στο τηλέφωνο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του άρθρου για τον άστεγο και τις ερωτήσεις που κάναμε δημόσια προς τον κύριο Δημητριάδη, αυτός επικοινώνησε μαζί μας με γραπτό μήνυμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής και φυσικά τον καλέσαμε.

Βγάζοντας μας από το πρόγραμμα, μας απάντησε για διάφορα θέματα σε μία τηλεφωνική συνέντευξη που διήρκησε πάνω από 50 λεπτά της ώρας, όλη τη συνέντευξη του κυρίου Δημητριάδη καθώς και την εκπομπή “Επικαιρότητα” μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνέντευξης ρωτήσαμε τον κύριο Δημητριάδη και για το θέμα που έχει προκύψει με την περισυλλογή των αδέσποτων της Πλατείας Βαρδαρίου κατόπιν “διαφόρων καταγγελιών,” οι οποίες -όπως διατείνεται ο κύριος Δημητριάδης- έχουν γίνει στο δήμο για κάποιες”επιθέσεις” των ζώων αυτών.

Ηταν προγραμματισμένο σήμερα 26/01/2022 να βγάλουμε στον αέρα το ρεπορτάζ που έχουμε κάνει για την συγκεκριμένη περίπτωση των ζώων, που εμείς μόνο επιθετικά δεν τα είδαμε, εκτός και αν “επίθεση”, κάποιοι “γαλάζιοι” δικηγόροι θεωρούν το γαύγισμα ενός σκύλου.

Λόγω των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την κακοκαιρία “Ελπίδα”, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ για τα αδέσποτα του Βαρδαρίου θα το ανεβάσουμε στο κανάλι του InThess ενημέρωση στις 28/01/22 μαζί φυσικά με σχετικό άρθρο εδώ στο InThess.gr, στο οποίο θα αναφέρεται όλο το ιστορικό για τα ζώα αυτά, τις “επιθέσεις” και τις “τηλεφωνικές καταγγελίες” από τον “γαλάζιο” δικηγόρο.

Κοινοποίησε το