Αποκάλυψη: Έτσι σας κλέβουν οι “μαϊμού” έγκυες – Επαγγελματίες κλέφτρες! Αποκλειστικές φωτογραφίες

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣ

Του Δημήτρη Βαλάντη Καραμπουρούνη

Γυρνούν συνήθως Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακές που τα καταστήματα είναι ανοιχτά στα κέντρα των πόλεων.

Μοιάζουν με έγκυες αλλά δεν είναι!

Οι ‘κοιλιές” τους; Φουσκωμένες από κλοπιμαία!

Ο λόγος, για τα μέλη κυκλωμάτων τα οποία δρουν στα κέντρα των πόλεων και συνήθως πρόκειται για Ρομά από την Ελλάδα, την Αλβανία ή τη Βουλγαρία, χωρίς να θέλουμε να στοχοποιηθεί η συγκεκριμένη φυλετική ομάδα…

Πώς θα δρα το κύκλωμα.

Αφού σταματήσουν τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα τους σε μακρινή απόσταση από το κέντρο, φορούν τις ειδικές τσάντες οι οποίες είναι από σιλικόνη και μοιάζουν με κοιλιά εγκύου, πάνω από το φουστάνι που ήδη φορούν και πάνω από την “κοιλιά” δεύτερο φουστάνι.

Ο τρόπος δράσης τους πολύ απλός.

Μπαίνουν κατά δυάδες ή τριάδες σε καταστήματα που στοχοποιούν προς κλοπή ή πλησιάζουν κάποιο θύμα σε κάποια καφετέρια δήθεν και καλά ότι ζητιανεύουν και αφού αφαιρέσουν οτιδήποτε από τα θύματά τους, των οποίων την προσοχή προσπαθούν να τους αποσπάσουν περικυκλώνοντας τα, προκαλώντας σύγχυση και φόβο σε αυτά.

Συνήθως κρύβουν τα κλοπιμαία στις ειδικές τσάντες οι οποίες μοιάζουν κοιλιά εγκύου.

Η “οπισθοφυλακή”

Πάντοτε μαζί τους υπάρχει η “ανδρική οπισθοφυλακή”, δηλαδή άτομα του κυκλώματος ή ακόμα και οι σύζυγοι τους οι οποίοι βρίσκονται εκεί, συνήθως στο απέναντι πεζοδρόμιο, για να “επέμβουν” στην περίπτωση που κάποιος τους πάρει “χαμπάρι”.

Στην περίπτωση που κάποιος καταλάβει ότι τον έχουν κλέψει, το άτομο που έχει επάνω του τα κλοπιμαία απομακρύνεται έντεχνα ενώ ένας άνδρας του κυκλώματος εμφανίζεται στο σημείο και δημιουργεί ένα μικρό “αλαλούμ” ενώ παράλληλα, ένας δεύτερος άνδρας απομακρύνεται μαζί με την κλέφτρα και εφόσον φύγουν από την οπτική γωνία του θύματος, η κλέφτρα “στα γρήγορα” βγάζει το φουστάνι και την κοιλιά που φοράει, η οποία κολλάει με ταινία σκρατς και μένει με το κάτω φόρεμα ως μία άλλη γυναίκα που δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με την περιγραφή που μπορεί να έχει δώσει το θύμα στους αστυνομικούς.

Έτσι απομακρύνεται από το σημείο με ασφάλεια αφού ακόμη και στην περίπτωση που το θύμα καλέσει την αστυνομία, αυτή δεν μπορεί να την εντοπίσει διότι φορά άλλα ρούχα και η έξτρα κοιλιά της “εγκύου” έχει κάνει “φτερά”!

Στην περίπτωση που η “δουλειά” χαλάσει, τα ρούχα και η κοιλιά σιλικόνης πηγαίνουν από χέρι σε χέρι του κυκλώματος που απομακρύνεται με γοργό ρυθμό το σημείο, συνήθως μπαίνοντας σε κάποιο αστικό λεωφορείο ή ταξί.

Γι αυτό την επόμενη φορά που θα σας πλησιάσουν δύο έγκυες μαζί συνήθως με ίδιου μεγέθους “κοιλίες”, ζητήστε αμέσως βοήθεια πριν το… “Μωρό” φάει κάποιο προσωπικό σας αντικείμενο!

Κοινοποίησε το