Αποκλειστικό: Βρήκε στο Super Market ROL της δεκαετίας του ’80!!!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο λόγος για τον κύριο Χαράλαμπο Πασσαλίδη ο οποίος σήμερα είναι ιδιοκτήτης του οικογενειακού σούπερ μάρκετ που εδρεύει στην οδό Παναγίας Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη.

Το κατάστημα άρχισε να λειτουργεί πριν πολλές δεκαετίες ως μπακάλικο από τον πατέρα του κου Χαράλαμπου, τον αείμνηστο κυρ Γιώργη και είναι ένα από τα τελευταία σούπερ μάρκετ στην περιοχή που άντεξαν…

Ο κύριος Μπάμπης, όπως είναι γνωστός σε γείτονες και φίλους, πριν λίγες μέρες σκαλίζοντας στο πατάρι του μαγαζιού βρήκε κρυμμένο ένα μικρό “θησαυρό”…

Ένα κουτί απορρυπαντικού Ρολ σε άριστη κατάσταση, με το απορρυπαντικό να μην έχει τραβήξει καν υγρασία και να είναι ακόμα σε μορφή σκόνης μετά από σχεδόν 40 χρόνια!

Ο κύριος Μπάμπης πήρε αυτό το μικρό θησαυρό και τον έβαλε σε περίοπτη θέση πίσω από το ταμείο του μαγαζιού ώστε να του θυμίζει μία άλλη εποχή που η Ελλάδα αγαπούσε το λευκό, όπως γράφει και το κουτί του απορρυπαντικού επάνω του.

Σίγουρα η εταιρεία που παράγει το Ρολ ακόμα και σήμερα θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με τον κύριο Μπάμπη και να κάνουν κάτι καλό για αυτό το “μικρό κειμήλιο”.

Κοινοποίησε το