Αποκλειστικό – Μεγάλο δέντρο έπεσε σε παιδική χαρά – ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μία πανύψηλη Ακακία έπεσε επάνω σε τσουλήθρα παιδικής χαράς στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.

Δεν κινδύνεψαν μικρά παιδιά κατά την πτώση του δέντρου, διότι αυτό έπεσε το βράδυ κατά τη διάρκεια της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε χθες το βράδυ τη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της κακοκαιρίας Αθήνα, όμως απίστευτη ήταν η αντιμετώπιση του περιστατικού από τις αρμόδιες αρχές, μίας που οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 8:00 και η πυροσβεστική έφτασε στις 18:15 το απόγευμα.

Η παιδική χαρά όταν έφτασαν οι πυροσβέστες ήταν ανοιχτή, παρότι κάτοικος της περιοχής είχε ειδοποιήσει και την Πυροσβεστική και την Αστυνομία ότι υπάρχει το δέντρο πεσμένο μέσα στην παιδική χαρά.

Το δέντρο είχε παρασύρει και μία κολόνα εσωτερικού φωτισμού της παιδικής χαράς και από θαύμα δεν είχαμε κάποιον τραυματισμότ μικρού παιδιού καθώς όταν έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες βρήκαν τα μικρά παιδάκια τα οποία τα περισσότερα ήταν συνοδευόμενα από τους γονείς τους, που κάπνιζαν λίγο πιο πάνω και ήτανε εν μέσω “Κουτσομπολιού” να παίζουν πάνω στο δέντρο!!!

Με δυσκολία οι πυροσβέστες απομάκρυναν τα μικρά παιδιά παρότι τα περισσότερα ήταν συνοδευόμενα από τους γονείς τους οι οποίοι απλά αδιαφορούσαν για την παρουσία των πυροσβεστών με το πριόνι!!!

Αυτή τη στιγμή το δέντρο τεμαχίζεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Έντύπωση έκανε και το γεγονός ότι κάνεις υπεύθυνος του δήμου δεν φρόντισε η παιδική χαρά να είναι κλειστή ώστε να κάνει η πυροσβεστική πιο σωστά τη δουλειά της και με περισσότερη ασφάλεια για τα μικρά παιδάκια, τα οποία κατά τη διάρκεια της κοπής του δέντρου έπαιζαν μερικά μέτρα πιο πέρα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

#elladara

Κοινοποίησε το