Αποκλειστικό: Σοβαρό τροχαίο στο Βαρδάρη – ΒΙΝΤΕΟ

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν της 22:00 σήμερα, στον κόμβο της πλατείας Δημοκρατίας στο Βαρδάρη, στη στροφή από Εγνατία προς Λαγκαδά.

Ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρά άτομα, ένας άντρας και μία γυναίκα εξετράπη από την πορεία του πέφτοντας επάνω στα σχεδόν αόρατα και πρόχειρα στοιχεία οριοθέτησης του Μετρό, τα οποία έχει τοποθετήσει ο γνωστός ΣΟΥΠΕΡ εργολάβος για τον οποίον έχουμε κάνει πολλά θέματα.

Πρόκειται για σιδερόβεργες και υποτιθέμενα διαχωριστικά από “τσουβάλι πατάτας” τα οποία παραμένουν στο σημείο εδώ και πολύ καιρό.

Παράλληλα η στροφή παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνη διότι καλύπτεται από τις λαμαρίνες του εργοταξίου του Μετρό που βρίσκονται δεξιά του οδοστρώματος με αποτέλεσμα ουσιαστικά να είναι μία κλειστή στροφή και αν κάποιος διέρχεται του οδοστρώματος τα αυτοκίνητα που στρίβουν από την Εγνατία προς την οδό Λαγκαδά δεν μπορούν να τον δουν.

Χιλιάδες οι πεζοί που περνούν με κόκκινο το συγκεκριμένο φανάρι στο σημείο καθημερινά.

Ο οδηγός για να αποφύγει πεζό έπεσε επάνω στα ορατά διαχωριστικά με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και του οδηγού αλλά και της συνοδηγού οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Άμεση ήταν και κινητοποίηση της αστυνομίας αλλά και της Τροχαίας οι οποίοι έκλεισαν τον κόμβο και ασφάλησαν το ατύχημα όπως θα έπρεπε να γίνεται, ώστε να μην κινδυνέψουν ούτε οι ξαπλωμένοι στο οδόστρωμα τραυματίες αλλά ούτε και οι περίεργοι περαστικοί, οι οποίοι κατέκλυσαν τα γύρω πεζοδρόμια.

Κοινοποίησε το