Αποκλειστικό: Iερόσυλοι βάνδαλοι κατέστρεψαν και έκλεψαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Πολυκάρπου στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

O πατέρας Στυλιανός Χαρπαντίδης, ο οποίος είναι και ο προϊστάμενος του Iερού Nαού δημοσίευσe στο Facebook tην παρακάτω ανακοίνωση, όντας σφόδρα λυπημένος για την κατάσταση που αντίκρισε τον Ιερό Ναό.

Καλημέρα αγαπητά μου παιδιά και φίλοι του ιερού ναού του Αγίου Πολυκάρπου της Μενεμένης δυστυχώς σήμερα η μέρα ήταν λίγο δύσκολη από χθες ξεκίνησε με μεγάλους πειρασμούς και το ναό μας αλλά το αποκορύφωμα ήρθε σήμερα σήμερα το πρωί καθώς ο επίτροπος ήρθε στο ναό με πήρε τηλέφωνο να έρθω γιατί δυστυχώς μπήκαν μέσα στο ναό βανδάλισαν την Ιερά εικόνα του Αγίου μας.


Κλέψανε όλα τα τάματα και τα χρυσαφικά από την εικόνα και τα αποτελέσματα θα τα δείτε από τις εικόνες που ακολουθούν…..φυσικά το καλό γεγονός είναι ότι δεν μπόρεσα να πειράξουν το χέρι του Αγίου μας.


Σας παρακαλώ πάρα πολύ να προσεύχεστε όλοι στον Άγιο Θεό και στον αγιο Πολύκαρπο γιατί οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες θυμωμένες αποκαλυπτικές και σατανικές.


Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους.


Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική αστυνομία την σήμανση και φυσικά και τον κ.Στέφανο Στεφανος Μπυρος για την αγάπη του και το άμεσο ενδιαφέρον του ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε την τρύπα του ναού. — στην τοποθεσία Ιερός Ναός Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης.

Τις έρευνες για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων.

Κοινοποίησε το