Αποσύρθηκε ο Γιώργος Ορφανός από τη διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την απόφαση του να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην υπουργός και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός.

Αντιδράσεις ακολούθησαν από μέλη της παράταξης ενώ ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραμπουρούνης, που στις προηγούμενες εκλογές τίμησε τον συνδυασμό με την στήριξη του έγραψε στη προσωπική του ιστοσελίδα:

Μετά λύπης μου ενημερώθηκα πριν λίγη ώρα ότι ο αρχηγός της δημοτικής μας παράταξης “Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον”, Γιώργος Ορφανός δήλωσε ότι αποχωρεί από τη διεκδίκηση του Δήμου.

Αμέσως τον κάλεσα και μου το επιβεβαίωσε.

Καταλαβαίνω πως η μάχη θα ήταν άνιση με βάση τις πολιτικές εξελίξεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης, όμως αυτό που πραγματικά με “ενόχλησε” προσωπικά είναι πως για την απόφαση του αυτή δεν ενημερώθηκαν τα μέλη της παράταξης, όπως θα ήταν πολιτικά σωστό.

Ο καθένας μας έδωσε την δική του μάχη στις προηγούμενες εκλογές και σε αντίθεση με σχεδόν όλους όσους εκλέχθηκαν και μετά “πήδηξαν” στη “βάρκα” του απερχόμενου δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, κάποιοι τιμώντας την παράταξη αυτή παραμείναμε ακλόνητοι στις θέσεις μας, θα ήταν πιστεύω πρέπον να έχουμε κι εμείς λόγο για το μέλλον της.

Όπως και να έχει εύχομαι καλή συνέχεια στην πολιτική καριέρα του Γιώργου Ορφανού κι εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ για έναν καλύτερο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Κοινοποίησε το