Ασημένιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για την Εθνική Νεανίδων Πόλο

ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Το τέταρτο μετάλλιο και δεύτερο ασημένιο για το 2021, κατέκτησε η εθνική υδατοσφαίρισης των νεανίδων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σίμπενικ, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (29/8). Είχαν προηγηθεί, το χάλκινο μετάλλιο της εθνικής παίδων στην Πορτογαλία, το χάλκινο μετάλλιο της εθνικής ανδρών στο World League της Τιφλίδας, αλλά και το ασημένιο μετάλλιο της ίδιας ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου γνώρισαν την ήττα, από τη Ρωσία με 12-8, στον τελικό της διοργάνωσης και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η εθνική προηγήθηκε με 1-0, στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, μέχρι το ημίχρονο, όπου η Ρωσία είχε πάρει ισχνό προβάδισμα με 3-2. Στο δεύτερο μισό του τελικού, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει απέναντι στην πολύ ποιοτική ομάδα της Ρωσίας και γνώρισε την ήττα με τελικό σκορ 12-8, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Κοινοποίησε το

1 σκέψη στο “Ασημένιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για την Εθνική Νεανίδων Πόλο

Τα σχόλια είναι κλειστά.