Αυτά είναι τα 10 δημοφιλέστερα άρθρα για το μήνα Μάιο

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣ

Το site μας στην προσπάθειά του να στηρίζει την διαφάνεια, δημοσιεύει τα δεδομένα επισκεψιμότητας του μήνα Μαΐου παρουσιάζοντας σας τα 10 δημοφιλέστερα άρθρα όπως εσείς τα διαμορφώσετε.

Στην 10η θέση οι αποκαλύψεις του site μας για την κινεζική διαφθορά στο εμπόριο και το άρθρο που αποκάλυπτε ότι οι Κινέζοι αποστέλλουν ζωντανά κουτάβια και γατάκια στο βωμό του κέρδους με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να πεθαίνουν από αστικό θάνατο, άγγιξε 20,287 φίλους μας.

Η άσκοπη κινητοποίηση των αρχών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης για τον νεκρό που τελικά δεν ήταν νεκρός τράβηξε την προσοχή 20.595 επισκεπτών.

Το άρθρο που αποκάλυπτε τον μυστικό τάφο του George Michael μόλις σε δύο ημέρες μέσα έφτασε τις 26.275 επισκέψεις.

Η συνταγή LEMON CURD διαβάστηκε από 29.557 επίδοξες και επίδοξους ζαχαροπλάστες.

Το μεγαλείο ψυχής του κυρίου Σάββα, του οποίο το σπίτι κάηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά, συγκίνησε 29.862 αναγνώστες του site μας, διότι ο άνθρωπος αυτός όταν ερωτήθηκε από την Μάρα Ζαχαρέα για το τι πήρε για να σώσει από το σπίτι του το οποίο είχε παραδοθεί στις φλόγες απάντησε “Μόνο το σκύλο μου”!!!

Η απάντηση του Παναγιώτη φασούλα πώς “οι ήτες άφησαν μικροψυχία και συμπλέγματα”, τράβηξε την προσοχή 30.916 φιλάθλων και όχι μόνο αναγνωστών του site μας.

Στην τέταρτη θέση προτίμησης των αναγνωστών μας με 31.744 επισκέψεις, η φιλανθρωπική δράση του InThess.gr σε συνεργασία με την Τάνια Κιουμουρτσίδου και άλλους φίλους, για την περίοδο του Πάσχα.

Στην τρίτη θέση η τραγική είδηση πώς χωριανή πέταξε συγχωριανή της, 84χρονη, ζωντανή σέ ρέμα και την άφησε εκεί να πεθάνει αβοήθητη, ήταν το άρθρο που τράβηξε την προσοχή 32.391 αναγνωστών μας.

Στην δεύτερη θέση οι βελτιωτικές κινήσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα σχετικά με την “ροή μήνυσης” τράβηξαν την προσοχή του Νομικού κόσμου με 33.220 επισκέψεις.

Και στην πρώτη θέση στο άρθρο πως για 10η συνεχή χρονιά η εταιρία Μασούτης βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες με το καλύτερο περιβάλλον εργασίας στην Ευρώπη, ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή 36.369 επισκεπτών μας.

Για ακόμη μία φορά όλη η δημοσιογραφική ομάδα και οι άνθρωποι του InThess.gr θέλουν να σας ευχαριστήσουν που σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους για όλα τα site ενημέρωσης, μας κρατάτε ψηλά και μέσα στην καρδιά σας.

Καλό μήνα σε όλες και σε όλους!

Κοινοποίησε το

1 σκέψη στο “Αυτά είναι τα 10 δημοφιλέστερα άρθρα για το μήνα Μάιο

Τα σχόλια είναι κλειστά.