Αυτά είναι τα 5 δημοφιλέστερα άρθρα για την εβδομάδα που πέρασε στο InThess.gr

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εσείς, οι αγαπημένοι μας αναγνώστες μετά κλικ σας αναδείξετε τα παρακάτω άρθρα ως τα δημοφιλέστερα.

Στη θέση νούμερο 5 με 8.058 επισκέψεις, έρχεται το άρθρο”Η άγνωστη Θρησκευτική Πανήγυρις της Θεσσαλονίκης” το οποίο αφορούσε την Ιερά Πανήγυρη, η οποία λαμβάνει χώρα στον Ιερό Ναό Παναγίας Χαλκέων την ημέρα της εορτής των 40 Μαρτύρων.


Τέταρτο σε προτίμηση άρθρο με 14,004 προβόλες, ήτανε το “Θεσσαλονίκη: Εντατικοί έλεγχοι από την αστυνομία σε ιδιοκτήτες μικρών ζώων” που αφορούσε τους εντατικούς ελέγχους της Ελληνικής Αστυνομίας για την ευζωία των μικρών μας φίλων.


Όλως περιέργως, τρίτο στις προτιμήσεις σας ήρθε ένα άρθρο από τα παλιά για μία δυσάρεστη είδηση αλλά με ευτυχή κατάληξη, το οποίο είχαμε δημοσιεύσει το 2019, το άρθρο αφορούσε ένα τροχαίο δυστύχημα που είχε προκαλέσει νταλίκα, η οποία είχε παρασύρει Ι.Χ. αυτοκίνητο στην επαρχιακή οδό Ρεντίνας – Λαγκαδά, το ευτύχημα αυτοκινήτου η οδηγός του Ι.Χ. βγήκε σώα και αβλαβής. Αγνωστο γιατί 14.552 αναγνώστες από εσάς το θυμηθήκατε και το ξαναδιαβάσατε.


Δεύτερο στις προτιμήσεις σας άρθρο για αυτή την εβδομάδα με 18.960 προβολές, ένα άρθρο του Δημήτρη Καραμπουρούνη, που ήτανε και στο προηγούμενο “Top 5”, με θέμα “Εάν θυμάσαι τις γεύσεις από αυτές τις καραμέλες, τότε έχεις περάσει φανταστικά παιδικά χρόνια”.

Τέλος, πρώτο στις προτιμήσεις σας ήτανε το άρθρο του Δημήτρη βαρτζόπουλου για το “Απογοητευτικό νέο Ευρωπαϊκό σύμφωνο για την μετανάστευση” το οποίο Έτυχε 18.994 προβολών.


Για ακόμα μία φορά θέλουμε όλη η δημοσιογραφική ομάδα και οι συνεργάτες του site, να σας ευχαριστήσουμε για την θερμή προτίμηση που μας δείχνετε σε καιρούς δύσκολους για δημοσιογραφικά site που γράφουν την αλήθεια όπως είναι.

Παραμένουμε δυναμικά μαζί σας και συνεχίζουμε…

Κοινοποίησε το