Αυτα είναι τα καλύτερα άρθρα για την εβδομάδα που πέρασε στο αγαπημένο σας InThess.gr

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πιστοί στο ραντεβού μας με την ενημέρωση, σας ενημερώνουμε ποια είναι στα δημοφιλέστερα άρθρα για την εβδομάδα που πέρασε και σας τα παρουσιάζουμε.

Στην Πέμπτη θέση με 14.671 επισκέψεις, η ανακοίνωση μας ότι για 15 μέρες θα βγάλουμε αντίστοιχα άρθρα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Στη 4η θέση με 20.673 επισκέψεις ο “αναρχικός” αστυνομικός σκύλος που δάγκωσε αστυνομικό για να  απελευθερώσει διαδηλωτή.

Στην τρίτη θέση ένα δυσάρεστο γεγονός μιας πυρκαγιάς στο κέντρο Θεσσαλονίκης ήταν αυτό που προσέλκυσε 30.433 αναγνώστες.

Με 35.655 επισκέψεις, το άρθρο της Κυριακής Μάλαμας βουλευτή Χαλκιδικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο “Διολισθαίνει Σε “Χορό Εκατομμυρίων” Ο Κ. Καλαφάτης”.

Και το άρθρο που ήταν νούμερο ένα στις προτιμήσεις σας με 70.773 επισκέψεις ήταν το “Νεάπολη Θεσσαλονίκης: αλλάζουν τις καμουφλαρισμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας σαν κύριοι μέρα μεσημέρι!”.

Για ακόμα μία φορά όλοι οι άνθρωποι του InThess.gr σας ευχαριστούν πολύ για την προτίμησή και σας εύχονται καλή εβδομάδα!

Κοινοποίησε το