Αχαΐα: Ρομά πετροβόλησαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή

Uncategorized

Πιο συγκεκριμένα ένα από τα τελευταία περιστατικά συνέβη στην Αχαΐα, όταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος, Γιάννης Κυριακόπουλος, ενώ ήταν στο αυτοκίνητό του, περικυκλώθηκε από Ρομά, οι οποίοι του επιτέθηκαν με πέτρες.

Εντάσεις σε όλη την χώρα έχουν προκληθεί μεταξύ αστυνομίας και Ρομά με αφορμή τα όσα έγιναν στο Πέραμα με τον θάνατο του 18χρονου.

Σύμφωνα με το flamis.gr, υπήρξε ένα περιστατικό την Πέμπτη το βράδυ που θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ άσχημες διαστάσεις, δεδομένου του κλίματος που υπάρχει.

Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, ταξίαρχος, Γιάννης Κυριακόπουλος πήγαινε με το υπηρεσιακό του όχημα σε ένα από τα μπλόκα που είχαν στηθεί για να επιβλέψει την κατάσταση και να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.

Ξαφνικά όμως το αυτοκίνητό του περικυκλώθηκε από δύο αγροτικά οχήματα που επέβαιναν Ρομά, οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του με πέτρες.

Ευτυχώς με γρήγορες κινήσεις, κατάφερε να απεγκλωβίσει το όχημα και να απομακρυνθεί από το σημείο, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να μην πάρει χειρότερες διαστάσεις.

Κοινοποίησε το

2 σκέψεις στο “Αχαΐα: Ρομά πετροβόλησαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή

Τα σχόλια είναι κλειστά.