Βαγγέλης Μαρινάκης: Τους νίκησε όλους.

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η πανηγυρική ομόφωνη αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο δικαστήριο συνέτριψε τους σκευωρούς που νόμιζαν πως θα τον λυγίσουν.

Έμεινε όρθιος, δυνατός στα δύσκολα και τους ισοπέδωσε σε όλα τα επίπεδα!

μόφωνα αθώος λοιπόν. Χρειάστηκαν μόλις δύο λεπτά για να ανακοινώσει το Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων την απόφαση του για την Δίκη των 28. Την Δίκη των 28 που κάποιοι θέλησαν με κατασκευάσματα να «στήσουν στον τοίχο», να κρατήσουν «ομήρους» για χρόνια.
Ο μεγάλος στόχος βεβαίως ήταν ένας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Σε αυτόν εστίασαν οι σκευωροί, αυτόν πίστεψαν πως μπορούν να εξοντώσουν σε όλα τα επίπεδα. Με χτυπήματα κάτω από μέση, με ψέματα, με μυθεύματα, με κατασκευάσματα. Ένα ολόκληρο «συνεργείο» στήθηκε για να εξοντώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ομόφωνα αθώος ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Ομόφωνα αθώοι και οι 28 της Δίκης! Μια απόφαση κόλαφος για τους κατασκευαστές της υπόθεσης που το δικαστήριο, το πραγματικό, το αληθινό, τους ισοπέδωσε! Μια τεράστια δικαίωση για τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού ο οποίος δέχθηκε ανηλεή πόλεμο αλλά έμεινε όρθιος, πάλεψε και νίκησε!

Αν είχαν ντροπή όσοι δημιούργησαν τα κατασκευάσματα με στόχο να κρατήσουν όμηρο τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα ζήταγαν έστω μια συγγνώμη. 

Μην νομίζετε πως δεν ήξεραν και οι ίδιοι πως θα συντριβούν στο πραγματικό δικαστήριο. Πίστευαν προφανώς πως μέχρι τότε θα είχε λυγίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο Μαρινάκης όμως τους συνέτριψε και εκεί! Η αλήθεια έλαμψε, αθωώθηκε ομόφωνα, χωρίς αστερίσκους.

Κοινοποίησε το