Βαρουφάκης: Αποχή του ΜεΡΑ25 από την ψηφοφορία – «Βγάλτε τα μάτια σας. Ποσώς μας ενδιαφέρει»

ΕΛΛΑΔΑ

Την αποχή του ΜέΡΑ25 και από την ψηφοφορία και από τις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής κατά του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παπά, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης.

Στη συζήτηση στην Ολομέλεια για την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ο κ. Βαρουφάκης επιτέθηκε τόσο στη ΝΔ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «οπερέτα αντιπαράθεσης» και χαρακτηρίζοντας τα δύο κόμματα «συνένοχους στη συμπαιγνία» και τόνισε ότι το κόμμα του «έχει την υποχρέωση να εκφράσει την αηδία του και να καταγγείλει αυτή την επαίσχυντη διαδικασία απέχοντας».

Ο γ.γ. του ΜεΡΑ25 σημείωσε χαρακτηριστικά: «Βγάλτε τα μάτια σας. Ποσώς μας ενδιαφέρει. Αλλά κοντά τα χέρια από τους θεσμούς της Δημοκρατίας. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ θα πληγώνετε το Κοινοβούλιο με παραστάσεις σαν τη σημερινή – φορώντας το κοστούμι του δήθεν εισαγγελέα οι μεν και του δήθεν διωκόμενου οι δε; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ θα απομακρύνετε τη Βουλή από τα πραγματικά προβλήματα του λαού με κοκορομαχίες που προκαλούν αηδία στους πολίτες;».

Κοινοποίησε το