Βιασμός 15χρονου: Στον ανακριτή σήμερα οι 6 ανήλικοι κατηγορούμενοι

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα οι 6 ανήλικοι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου.

Σοκ προκαλεί η αγριότητα του περιστατικού σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, αφού οι ανήλικοι φέρονται να κατέγραφαν και σε βίντεο τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

όλα ξεκίνησαν αρχές Νοεμβρίου. Μία παρέα οχτώ 15χρονων αγοριών έκλειναν έναν άλλο 15χρονο σε σπίτι σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, ασελγούσαν σε βάρος του, τον βίαζαν, μαγνητοσκοπούσαν τις πράξεις τους, τις διακινούσαν σε κινητά τηλέφωνα φίλων και συμμαθητών και στη συνέχεια του ασκούσαν bullying για να μην μιλήσει.

Η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν κάποια στιγμή οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί, ο 15χρονος “έσπασε” και μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε. Στη συνέχεια απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και την Τετάρτη το πρωί οι Αρχές προχώρησαν σε 6 συλλήψεις 15χρονων αγοριών. Έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται ακόμα δύο φίλοι τους, ίδιας ηλικίας.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, τους απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες και το Σάββατο (24/12) θα περάσουν από τον ανακριτή Ανηλίκων.

Έχουν γίνει έρευνες σε σπίτια, έχουν κατασχεθεί κινητά όπου υπάρχει υλικό με τον 15χρονο από τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε όπως και μικροποσότητες ναρκωτικών.

“Όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις σίγουρα δεν μπορούμε να μιλάμε για -ανηλίκους που δεν ήξεραν τι έκαναν-, πόσο μάλλον όταν στα σπίτια κάποιων βρίσκονται ακόμα και μικροποσότητες ναρκωτικών τις οποίες χρησιμοποιούν οι ίδιοι. Χρόνια τώρα κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς το κράτος όμως δεν μας ακούει κανείς. Η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα των ανηλίκων στις ηλικίες 11 με 16 ετών έχει γίνει πλέον μόδα από μεγάλη μερίδα αυτής της ηλικιακής κατηγορίας και θα πρέπει να γίνει κάτι ώστε να χειραγωγηθεί το φαινόμενο της έξαρσης της εγκληματικότητας των ανηλίκων, Τα πάντα φυσικά ξεκινάνε από το σπίτι, όταν το σπίτι δεν είναι κατάλληλο για να μεγαλώνει παιδιά τότε έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Όμως και οι σημερινοί γονείς από ποιον εκπαιδεύτηκαν να είναι γονείς; Υπάρχουν σχολές γονέων στην Ελλάδα; Ο καθένας μπορεί να κάνει ένα παιδί και αυτό το παιδί θα παραμείνει στην τύχη του μέχρι να ενηλικιωθεί στα χέρια γονέων, οι οποίοι δεν ξέρουν καν να μεγαλώσουν ένα παιδί γιατί πολύ απλά κανένας δεν τους έμαθε! Τα πάντα είναι θέμα Παιδείας”. Δήλωσε ο δημοσιογράφος και πρόεδρος της Κοινωνικής Οργάνωσης Αντικρίση, Δημήτρης Καραμπουρούνης.

Κοινοποίησε το