Η 75η τελετή απονομής των βραβείων Emmy που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και να μεταδοθεί από το Fox αναβάλλεται, λόγω της ιστορικής απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων στο Χόλιγουντ.
Η νέα ημερομηνία δεν έχει ακόμη οριστεί, ωστόσο πηγές κοντά στη διοργάνωση επιβεβαιώνουν ότι η αρχική ημερομηνία όπως και ο μήνας δεν λαμβάνονται πλέον υπόψη.
Στην καλύτερη περίπτωση η τελετή δεν θα πραγματοποιηθεί έως ότου το Σωματείο των Ηθοποιών (SAG-AFTRA) και η Ένωση Σεναριογράφων της Αμερικής (WGA) καταλήξουν σε συμφωνία με τη Συμμαχία Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης – αλλά τόσο η Ακαδημία Τηλεόρασης όσο και το Fox που έχει αναλάβει την τηλεοπτική μετάδοση, εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι έχει οριστεί νέα ημερομηνία.
Η Ακαδημία Τηλεόρασης και το CBS, είχε αναλάβει μια ακόμη φορά στα 75 χρόνια του θεσμού τη διοργάνωση το 2001 μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.