Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός: Το παιδί μου δεν ήταν άρρωστο, μόνο “μαύρο” λέει η χαροκαμένη μάνα!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πριν από 2.5 χρόνια γέννησε το κοριτσάκι της, πριν από 2 χρόνια με εισαγγελική εντολή το αγγελούδι φιλοξενήθηκε στον Άγιο Στυλιανό. Έδωσε μάχη για να πληροί τις προϋποθέσεις και το αγγελούδι της να επιστρέψει σε εκείνη. Σήμερα το πρωί της ανακοίνωσαν ότι κατέληξε «Ήταν καλά. Ποτέ δεν μου είπαν ότι πήγε στο νοσοκομείο χθες. Ο γιατρός είδε ότι το παιδί δεν μιλούσε. Δεν πρόσεχαν το παιδί. Δεν ήταν άρρωστη, μόνο μαύρη. Θα το έπαιρνα αύριο σπίτι. Το παιδί μου πέθανε», ήταν τα λόγια της χαροκαμένης μάνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή Άννα, τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε πρόβλημα με τις αμυγδαλές της. Το βράδυ της Πέμπτης, το άτυχο κοριτσάκι εξετάστηκε από γιατρό του ιδρύματος, οποίος έκρινε αναγκαία τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο όπου εξετάστηκε και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή για 10 ημέρες. Έπειτα θα γινόταν επανέλεγχος. Το ανήλικο κορίτσι επέστρεψε στο ίδρυμα καθώς δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Δεν διαπιστώθηκε η αιτία του θανάτου.

Όλοι οι άνθρωποι του site μας, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην άτυχη γυναίκα και ευχόμαστε ο Θεός να κάνει ότι καλύτερο για την ψυχή του παιδιού, ελπίζοντας τέλος, ότι θα αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη και πως δεν θα υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης από κανέναν ως προς την απόδοση των ευθυνών.

Όχι πως αυτά τα πράγματα γίνονται στην Ελλάδα…

Κοινοποίησε το