Βόρεια Κορέα: ο Κιμ Γιονγκ Ουν απαγόρευσε το γέλιο για 11 ημέρες!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στους Βορειοκορεάτες απαγορεύτηκε να γελούν ή να πίνουν για 11 ημέρες για να τιμήσουν τη δέκατη επέτειο από τον θάνατο του πρώην ηγέτη της Βόρειας Κορέας και πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Οι κυβερνητικές αρχές διέταξαν το κοινό να μην δείχνει κανένα σημάδι ευτυχίας, όσο η Βόρεια Κορέα τιμά τη μνήμη του θανάτου του.

Ο Κιμ Γιονγκ Ιλ κυβέρνησε τη Βόρεια Κορέα από το 1994 μέχρι τον θάνατό του το 2011 και στη συνέχεια τον διαδέχθηκε ο τρίτος και νεότερος γιος του, ο σημερινός ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν .

Τώρα, δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του, οι Βορειοκορεάτες αναγκάζονται να τηρήσουν την 11ήμερη περίοδο πένθους όπου δεν επιτρέπεται να γελούν ή να πίνουν αλκοόλ .

«Κατά τη διάρκεια της περιόδου πένθους, δεν πρέπει να πίνουμε αλκοόλ, να γελάμε ή να συμμετέχουμε σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες», δήλωσε ένας Βορειοκορεάτης από τη βορειοανατολική συνοριακή πόλη Sinuiju στο Radio Free Asia (RFA) .

Κόσμος συγκεντρώνεται σε εκδήλωση για τη 10η επέτειο του θανάτου του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ στην Πιονγκγιάνγκ της Βόρειας Κορέας από την Τετάρτη.

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι Βορειοκορεάτες δεν επιτρέπεται να πάνε για ψώνια στις 17 Δεκεμβρίου – την επέτειο του θανάτου του Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Πρόσθεσαν: “Στο παρελθόν πολλοί άνθρωποι που πιάστηκαν να πίνουν ή ήταν σε κατάσταση μέθης κατά την περίοδο του πένθους συνελήφθησαν και αντιμετωπίστηκαν ως ιδεολογικοί εγκληματίες. Τους πήραν και δεν τους ξαναείδαν”.

«Ακόμα κι αν το μέλος της οικογένειάς σας πεθάνει κατά την περίοδο του πένθους, δεν επιτρέπεται να κλάψετε δυνατά και το σώμα πρέπει να βγει έξω αφού τελειώσει. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να γιορτάσουν ούτε τα δικά τους γενέθλια αν πέσουν μέσα στην περίοδο του πένθους ».

Η περίοδος πένθους που πραγματοποιείται κάθε χρόνο για τον Κιμ Γιονγκ Ιλ είναι συνήθως 10 ημέρες, φέτος θα είναι 11 ημέρες για να σηματοδοτηθεί η δέκατη επέτειος από τον θάνατό του.

Και μετά από αυτό το απόλυτο κοντρόλ των ανθρώπων που έχει πετύχει ο Κιμ, εσείς φοβάστε πώς μπορεί να σας ελέγξουν με τα εμβόλια και νανορομπότ;

Κοινοποίησε το