Γεώργιος Κομνηνός: Επίσκεψη στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Ο υποψήφιος βουλευτής με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Κύριος ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Κωνσταντίνο Ζέρβα για να ενημερωθεί και να συζητήσει μαζί του τα προβλήματα τα οποία αφορούν την πόλη.

Βασικά θέματα συζήτησης ήταν αρχικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα το οποίο δυστυχώς ταλαιπωρεί καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι πηγαίνουν ή σχολούν από την εργασία τους και όχι μόνο. Πρέπει να βρεθούν τρόποι να δοθεί μία λύση για το τεράστιο αυτό πρόβλημα το οποίο δυστυχώς διογκώνεται όσο περνάει ο καιρός μιας και πολύς κόσμος επιλέγει να μετακινηθεί με το δικό του όχημα, εφόσον οι συγκοινωνίες της πόλης δεν επαρκούν. Επίσης θα πρέπει να υπάρξουν και περισσότερες θέσεις στάθμευσης για να αποτραπεί όσο το δυνατόν περισσότερο η άναρχη στάθμευση στο κέντρο της πόλης.

Ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα και αρκετά σοβαρό το οποίο συζητήθηκε με τον κύριο Ζέρβα είναι το θέμα της καθαριότητας όπου δυστυχώς σε πολλά σημεία η πόλη δεν έχει την καθαριότητα την οποία θα έπρεπε. Μεγαλύτερο πρόβλημα ιδιαίτερα αντιμετωπίζει το δεύτερο δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Θεσσαλονίκης όπου οι κάτοικοι είναι κυριολεκτικά σε τεντωμένο σχοινί. Θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση διότι η καθαριότητα είναι δείγμα μίας σύγχρονης και Ευρωπαϊκής πόλης όπως είναι η Θεσσαλονίκη.

Φυσικά από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να παραληφθεί και η Διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία κάθε χρόνο για την πόλη είναι το γεγονός της χρονιάς. Εκτός από τους εκθέτες οι οποίοι θα έρθουν να εκθέσουν τα προϊόντα τους η ΔΕΘ φέρνει και μία πάρα πολύ καλή οικονομική ανάσα σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις στην πόλη διότι πολύς κόσμος ακόμη και από το εξωτερικό που έρχεται προκειμένου να δει την διεθνή έκθεση θα κάνει και την βόλτα του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η ΔΕΘ εδώ και πολλά χρόνια όπως μαρτυρούν άνθρωποι του εμπορίου φέρνει εισοδήματα στην πόλη σε μία εποχή όπου τα περισσότερα μαγαζιά αντιμετωπίζουν αρκετά σοβαρά προβλήματα ρευστότητας.

Ο κύριος Κομνηνός ενημερώθηκε πλήρως για όλα αυτά τα θέματα από τον κύριο Ζέρβα μια και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις δράσεις του με διάφορους συλλόγους αλλά και φορείς θέλει να έχουμε μία Θεσσαλονίκη όπως αξίζει σε κάθε Έλληνα πολίτη.

“Επισκέφθηκα σήμερα τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Κωνσταντίνο Ζέρβα για να ενημερωθώ για όλα τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η πόλη της Θεσσαλονίκης. Κύριο Θέμα της συζήτησής μας ήταν το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα αλλά φυσικά και η διεθνής έκθεση που γίνεται κάθε χρόνο. Πρέπει λοιπόν ο κάθε υποψήφιος να γνωρίζει καλά τα προβλήματα της περιφέρειας όπου θέτει την υποψηφιότητά του για να μπορέσει στο μέλλον αν εκλεγεί να δώσει λύσεις και να βοηθήσει σε προβλήματα τα οποία ενδεχομένως θα υπάρχουν. Ήταν μεγάλη μου χαρά λοιπόν η συνάντησή μου με τον κύριο Ζέρβα και τον ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσε για να κάνουμε μία εποικοδομητική συζήτηση γύρω από όλα αυτά τα οποία απασχολούν καθημερινά χιλιάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης. Σαν κάτοικος λοιπόν αυτής της πόλης θέλω να προσπαθήσω για κάτι καλύτερο. Άλλωστε έχω πει πολλές φορές ότι οι ευθύνες ενός ανθρώπου που κατεβαίνει στην πολιτική είναι μεγάλης σε περίπτωση εκλογής του. Εγώ έχω την δύναμη να σηκώσω αυτό το βάρος και θα ήταν χαρά μου αν στο τέλος καταφέρω να βάλω ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο της πόλης όπου μεγάλωσα και ζω”, δήλωσε ο κος Κομνηνός.

Κοινοποίησε το