Γιατρός έκοβε ζώνες αεροπλάνων και συνελήφθη

ΕΛΛΑΔΑ

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από καιρό, ο νεαρός γιατρός που εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, φέρετε πως πλήρωσε ένα πρόστιμο για κάποια υπέρβαρη αποσκευή και από τότε του έγινε εμμονή να προκαλεί ζημιές στις ζώνες των αεροπλάνων.

Πριν από λίγες μέρες ο υπεύθυνος ασφαλείας της αεροπορικής εταιρίας κατήγγειλε ότι «τους τελευταίους τέσσερις μήνες και συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο 2020 μέχρι και τον Φεβρουάριο 2021, έχει διαπιστωθεί κοπή ζωνών ασφαλείας καθισμάτων επιβατών αεροσκαφών».

Με μαχαίρι των έξι εκατοστών κατηγορείται πως χρησιμοποιούσε ο νεαρός γιατρός, για να κόβει τις ζώνες ασφαλείας από τα αεροσκάφη γνωστής αεροπορικής εταιρίας.

Όμως, εντύπωση προκάλεσαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αεροδρομίου αλλά και στους συναδέλφους του οι ισχυρισμοί του αλλά και το πως ένας γιατρός μπορούσε και έβαζε μέσα σε αεροπλάνο ολόκληρο μαχαίρι χωρίς να γίνει αντιληπτός από την ασφάλεια του αεροδρόμιου.

Φανταστείτε αν ο γιατρός περνάει μαχαίρι, τι μπορεί να περάσει ένας εκπαιδευμένος τρομοκράτης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε ότι «δεν γνωρίζει το παραμικρό για την υπόθεση» παρά το γεγονός ότι σε έρευνα που έγινε βρέθηκε πάνω του εκτός από το μαχαίρι και τις δυο κομμένες αεροπορικές ζώνες, ένα κομμάτι γυαλί καλά κρυμμένο!

Με το οποίο εκτός από τις ζώνες θα μπορούσε να κόψει και άλλα πράγματα έαν ήθελε.

Ξεκίνησε αστυνομική έρευνα και μελετώντας στοιχεία επιβατών και πτήσεων στις οποίες είχαν βρεθεί κομμένες ζώνες, κατέληξε στον νεαρό, ο οποίος το περασμένο Σάββατο ήταν έτοιμος να ταξιδέψει από τη Γερμανία προς την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί τον περίμεναν στο σημείο αποβίβασης των επιβατών της συγκεκριμένης πτήσης και μετά από έρευνα που έγινε στο αεροπλάνο διαπιστώθηκε ότι είχαν κοπεί δύο ζώνες ασφαλείας σε θέσεις δίπλα ακριβώς από την θέση στην οποία καθόταν ο γυναικολόγος.

Ταυτόχρονα ενημερώθηκε και η Ασφάλεια Ηρακλείου και έγινε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν πέντε ζώνες ασφαλείας επιβατών αεροσκάφους, μία βαλλίστρα και δύο μαχαίρια.

Συνολικά κατηγορήθηκε ότι είχε κόψει 12 ζώνες ασφαλείας από έξι πτήσεις προκαλώντας μικρή οικονομική ζημιά στην εταιρία αλλά βάζοντας σε κίνδυνο κάποιους επιβάτες που δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την ζώνη για την ασφάλεια τους.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σκεφτείτε να έχεις διαφορές με αυτό τον γιατρό και να πέσεις στα χέρια του…

Κοινοποίησε το