Γιώργος Παπανδρέου: Το πρώτο μήνυμα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

ΕΛΛΑΔΑ

Κάλεσμα προς τους πολίτες να στηρίξουν την υποψηφιότητά του, μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι μπαίνει στην «κούρσα» της διεκδίκησης της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου, απηύθυνε μέσω social media ο Γιώργου Παπανδρέου.

Στο μήνυμα με το οποίο αρχίζει τη συλλογή υπογραφών, εν όψει της καταληκτικής προθεσμίας στις 18:00 αύριο, Πέμπτη, ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρει:

«Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Παράταξης, πρωταγωνιστή και πάλι των εξελίξεων και καταλύτη για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, ικανής να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντηρητική.

Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη. Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια.

Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.
Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας.

Κοινοποίησε το