Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις εν αναμονή της απόφασης για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

ΕΛΛΑΔΑ

Το δικαστήριο καλείται τη Δευτέρα να αποφασίσει σε ποια οικογένεια θα δοθεί η επιμέλεια της μικρής Λυδίας, εν μέσω καταιγισμού πληροφοριών, που αποκαλύπτουν τη συμπεριφορά του δράστη απέναντι στην Καρολάιν και την οικογένειά της, αλλά και τα οικονομικά θέματα που απασχολούσαν το ζευγάρι.

Και οι δύο οικογένειες είναι διατεθειμένες να αναλάβουν την ανατροφή του 11 μηνών βρέφους. Η μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν, έχει ζητήσει να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού, ενώ η οικογένεια του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου έχει καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, αίτημα που ζητάει επιμέλεια από κοινού.

Πάντως, ο δικηγόρος της οικογένειας της δολοφονημένης Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, προέβη στην αποκάλυψη ότι η μητέρα της Καρολάιν βοηθούσε το ζευγάρι δίνοντάς τους ενίσχυση 1.000 το μήνα ενώ πλήρωσε και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν.

Τον «μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση της Εισαγγελέως δεν θα παίξει η οικονομική επιφάνεια των οικογενειών αλλά το περιβάλλον στο οποίο θα ζήσει το παιδί και ποιο είναι το συμφέρον του», πρόσθεσε.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε από τη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο.

Με ακόμα μια άλλη αποκάλυψη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της κοινής ζωής του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ότι ο δολοφόνος και σύζυγός της, απαίτησε από την μητέρα της 20χρονης να πληρώσει για το φέρετρο του παιδιού της.

Κοινοποίησε το