Γλυκά Νερά: Προκλητικός Ισχυρίστηκε ότι η Κάρολαϊν «είχε γίνει επιθετική» ενώ ανέφερε ότι σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν τα όσα υποστήριξε στην προανακριτική του κατάθεση ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Ο γυναικοκτόνος προσπάθησε να επιρρίψει ευθύνες στην 20χρoνη, ενώ ανέφερε ότι σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα για να μην χάσει και τον πατέρα του το παιδί».

Ειδικότερα, ο 33χρονος πιλότος στην προανακριτική του απολογία στους αστυνομικούς περιέγραψε ως ένα ατύχημα πάνω σε μία διένεξη που είχε με την Κάρολαϊν όσα έγιναν τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα, ομολόγησε το έγκλημα σε βάρος της συζύγου του και φέρεται να υποστήριξε πως όλα έγιναν πάνω στην προσπάθεια του να της μιλήσει καθώς η 20χρονη μετά την γέννηση της μικρής τους κόρης «είχε γίνει επιθετική».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος υποστηρίζει πως σκότωσε το σκυλάκι της 20χρονης μετά για να γίνει πιστευτό όλο το σενάριο που επικαλέστηκε.

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι σκέφτηκε ότι «κανείς δεν θα πίστευε πως θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».

Ο πιλότος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς χθες , μετά από ώρες που του υπέβαλαν καταιγιστικές ερωτήσεις, πως θέλει να ζητήσει «μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα».

Ισχυρίστηκε επίσης πως γνωρίζει ότι αυτή η συγγνώμη του «έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που την στερήθηκαν».

Παράλληλα φέρεται να είπε ότι «αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται».

Ο πιλότος – δολοφόνος είπε: «ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Κάρολαϊν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Τιναζόταν. Το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Κάρολαϊν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».

Κοινοποίησε το