Γλυκά Νερά: Ψάχνουν τον συνεργό του Αναγνωστόπουλου – Αλλεπάλληλες καταθέσεις συγγενών του γυναικοκτόνου

ΕΛΛΑΔΑ

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τις αρχές είναι το κατά πόσο ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό στη στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας του παιδιού του. Οι Αρχές δεν έχουν σταματήσει να παίρνουν καταθέσεις και να ερευνούν νέα στοιχεία που έρχονται στα χέρια τους.

Η έρευνα έχει εστιάσει στο θέμα του συνεργού καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο γυναικοκτόνος είχε συνεργό όχι κατά την τέλεση του εγκλήματος αλλά μετά, όταν ο δράστης προσπαθούσε να καλύψει τα ίχνη του και να διώξει κάθε υποψία από το πρόσωπό του.

Τότε ήταν που πιθανότατα ζήτησε τη βοήθεια κάποιου πολύ δικού του ανθρώπου που δεν θα τον πρόδιδε ποτέ και εικάζεται ότι είναι το άτομο που τηλεφώνησε και απείλησε την κυρία Μυλωνοπούλου.

Στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν και συγγενικά πρόσωπα του δράστη που βρίσκονταν πολύ κοντά του. Μεταξύ αυτών και ο αδελφός του ο οποίος κλήθηκε τρεις φορές για διευκρινίσεις.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να πέσει φως στη δολοφονία της Καρολάιν και να μην μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο.

Κοινοποίησε το