Γλυφάδα: Λήστεψαν Σταρ Ελλάς

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ

Τον απόλυτο τρόμο έζησε στην Γλυφάδα 35χρονη Σταρ Ελλάς η οποία ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις ληστές που την ανάγκασαν να μπουν στο σπίτι της και να της αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς, στη Γλυφάδα, έμεινε όμηρος στα χέρια των ληστών της, που είχαν στήσει «καρτέρι» έξω από το σπίτι της.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες, για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μόλις είδαν τη γυναίκα να βγαίνει από το σπίτι, την ακινητοποίησαν και με την απειλή ότι θα την ξυλοκοπούσαν, την υποχρέωσαν να τους ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της, για να μπουν στο εσωτερικ.

Εκεί ο ένας άνδρας κράτησε ακινητοποιημένη την 35χρονη ενώ τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας άρχισαν να ψάχνουν κάθε γωνιά του σπιτιού για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Τελικά οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και τιμαλφή και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα ειδοποίησε λίγο αργότερα την Αστυνομία, η οποία πήρε DNA και αποτυπώματα, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν μήπως βρεθεί κάποια κάμερα, η οποία ενδεχομένως να έχει καταγράψει τις κινήσεις των ληστών.

Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Κοινοποίησε το