Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Δικογραφίες σε βάρος του και επιθετική συμπεριφορά είχε ο 40χρονος δράστης

ΕΛΛΑΔΑ

Ένα ιδιαίτερα βίαιο και ζηλόφθονα χαρακτήρα αποκαλύπτουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για το παρελθόν του 40χρονου δράστη της νέας γυναικοκτονίας με θύμα μια 32χρονη γυναίκα στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, ο δολοφόνος και αυτόχειρας είχε επιδείξει και στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά πριν πυροβολήσει και σκοτώσει την πρώην σύντροφό του με κυνηγετική καραμπίνα, τόσο κατά της πρώην συζύγου του, με την οποία μάλιστα είχαν ένα παιδί, όσο και κατά άλλης μιας γυναίκας με την οποία είχε δεσμό στο παρελθόν.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα τοπική ιστοσελίδα σε βάρος του 40χρονου είχαν σχηματιστεί δικογραφίες και είχαν διεξαχθεί έρευνες από την αστυνομία για απειλές, βία και εξύβριση σε βάρος συντρόφων του.

«Την ανάγκαζε να φοράει συγκεκριμένα ρούχα, να κοιμάται όταν κοιμόταν κι αυτός, να ξέρει με ποιον μιλάει στο τηλέφωνο και να νηστεύει Τετάρτη και Παρασκευή, γιατί ήταν και άνθρωπος της εκκλησίας ο κύριος. Και την σκότωσε Τετάρτη», δήλωσε συντετριμμένη η θεία της άτυχης Ντόρας.

Η αδερφή της 31χρονης πρόσθεσε, δε, ότι «μια ημέρα πριν το περιστατικό της είχα πει “Ντόρα πρόσεχε γιατί δεν έχω καλό προαίσθημα”» με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας να προσθέτει χαρακτηριστικά για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κόρη της ότι «είχε αδυνατίσει, είχε λιώσει το παιδί μου».

Κοινοποίησε το