Γ. Μυλόπουλος: Στόχος η πολιτική αλλαγή σε μια περιφέρεια που έχει υποφέρει τα πάνδεινα από τις δεξιές πολιτικές

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την ανάγκη ύπαρξης θεσμικών αντίβαρων στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αυγή της Κυριακής» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Μπρέγιαννη ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την παράταξη «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», καθηγητής και πρώην πρύτανης ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος.

«Ειδικά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με δεδομένη την υποταγή στις κυβερνητικές επιλογές του σημερινού περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, η Περιφέρεια παρακολουθεί σαν απλός θεατής ή ακόμη και σαν χειροκροτητής τις κυβερνητικές πολιτικές τις οποίες άκριτα στηρίζει», επισημαίνει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη του ο κ. Μυλόπουλος.

Παράλληλα ο υποψήφιος περιφερειάρχης απευθύνει κάλεσμα στους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες, σε όλους εκείνους δηλαδή που δυσφορούν κάτω από τις νεοφιλελεύθερες, αυταρχικές και υπερσυντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ και της διοίκησης Τζιτζικώστα, να στηρίξουν την παράταξη «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κοινοποίησε το