Δήμητρα Βουλγαρίδου – Άνθρωπος της ουσίας…

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βρεθήκαμε με τη Δήμητρα Βουλγαρίδου η οποία είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Στέλιο Αγγελούδη και την «Ομάδα για την Θεσσαλονίκη» και σε μια μίνι συνέντευξη μας είπε “συμπυκνωμένα” όσα θα μας έλεγαν άλλοι σε δύο ώρες, από τη συζήτηση μας κατάλαβα πως είναι άνθρωπος που κρατάει την ουσία απέριττα…

Δήμητρα, πιστεύεις πως η Θεσσαλονίκη είναι φιλόξενη για τους κατοίκους της;

Θα μιλήσω ως μητέρα αυτή τη φορά, για εμάς τις μητέρες η έλλειψη ασφαλείας στο κέντρο της πόλης αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων μας.. κάτι που κάνει την πόλη μη φιλόξενη για τους κατοίκους της. Απλό παράδειγμα , ο μικρός μου γιος τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε έσπασε το χέρι του στο πεζοδρόμιο της Παύλου Μελά. Αυτές τις καταστάσεις που είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη που έζησα δεν τιμούν την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας μας.

Πες μου σε πέντε λέξεις πως θα ήθελες τη Θεσσαλονίκη ;

Είναι πολλές οι λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό θα επέλεγα όμως Καθαρή, Σύγχρονη , Περιποιημένη, Φιλική και τέλος Λειτουργική.

Τι θεωρείς ότι λείπει από τη Θεσσαλονίκη ;

Προσωπικά εμένα μου λείπει η ποιότητα ζωής , θα ήθελα τα πρωινά που μπαίνω στο λεωφορείο να μην νιώθω σαν παστή σαρδέλα , να πηγαίνω το παιδί μου για παιχνίδι σε ασφαλής παιδικές χαρές ,να βγάζω τον σκύλο μου βόλτα σε πάρκα φιλικά στους τετράποδους φίλους μας , όταν περπατάω στα πεζοδρόμιο να μην βρίσκω μπροστά μου εμπόδια από σκουπίδια και παρκαρισμένα οχήματα που ο καθένας αφήνει όπου θέλει ανενόχλητος!

Να μπορώ να ενημερώνομαι για τα δρώμενα του Δήμου μου μέσω Ίντερνετ και να συμμετέχω με ευκολία σε εθελοντικές πράξεις πράγματα απλά που το μόνο που λείπει είναι σωστή οργάνωση και απλό ενδιαφέρον για την καθημερινότητα μας…

Κοινοποίησε το