Δήμητρα της Λέσβου: Συνελήφθη ο “οδηγός” – γκαζοφονιάς για το τροχαίο με εγκατάλειψη

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

τη σύλληψη του οδηγού αυτοκινήτου που φέρεται παρέσυρε και παράτησε αιμόφυρτη στις 9 Απριλίου στο Παλαιό Φάληρο τη «Δήμητρα της Λέσβου», προχώρησαν οι αρχές.

Όπως μεταδίδει ο Ant1, ο οδηγός φέρεται να έχει ομολογήσει. Παράλληλα, η οικογένεια του θύματος αναμένεται να κινηθεί δικαστικά προχωρώντας σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Υπενθυμίζεται ότι η «Δήμητρα της Λέσβου» εξαφανίστηκε από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου και τρεις ημέρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρή μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας να ενεργοποιηθεί το «Silver Alert», άμεσα, η ειδοποίηση εφαρμόστηκε στις 25 Μαΐου, χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η σορός της βρισκόταν ήδη στο νεκροτομείο του «Τζάνειου» νοσοκομείου.

Τόσο η οικογένεια, όσο και η διοίκηση του «Silver Alert» καταγγέλλουν πως κανείς δεν ειδοποίησε τις αρχές, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να ενταφιαστεί μόνη ως σορός αγνώστων στοιχείων.

Σημειώνεται ότι μόλις τη Δευτέρα ανακοινώθηκε επίσημα από την τροχαία στη δικηγόρο της οικογένειας, Λίλα Ραγκούση, ότι ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα της Δήμητρας.

Τραγικές καταστάσεις σε ένα υποτειθένα λειτουργικό σύστημα το οποίο όμως είναι μόνιμα “πεσμένο”

Κοινοποίησε το