Δεκαπενταύγουστος με γάμο για τον Γιώργο Λιάγκα 6 χρόνια μετά το διαζύγιο με τη Σκορδά: Παντρεύεται στις 16/8 την 35χρονη έγκυο σύντροφό του στην Τήνο!

GOSSIP ΕΛΛΑΔΑ

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως πλέει ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος φημολογείται έντονα πως όχι μόνο περιμένει τον καρπό του έρωτά του με την 35χρονη σύντροφό του, αλλά σκοπεύει μάλιστα να την παντρευτεί, ώστε να ολοκληρωθεί η χαρά τους και, μάλιστα, σε κλίμα… κατάνυξης.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που προ εξαετίας πήρε διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά, ενώ πρόσφατα… χώρισαν και τηλεοπτικά, δείχνει να προχωρά στο επόμενο «βήμα». Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει φροντίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό μοιάζει να τον έχει ωφελήσει, αφού βρίσκεται στα καλύτερά του.

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, είχε αναφερθεί ήδη πως σκόπευε να παντρευτεί την 35χρονη και οι φήμες αυτές «φουντώνουν» ακόμη περισσότερο στα social media. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός της Soula Glamorous μάλλον… βάλθηκε να σχολιάσει επίσης το ενδεχόμενο του γάμου αυτού

Ο Λιάγκας, λοιπόν, σκοπεύει όχι μόνο να την παντρευτεί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αλλά θα το κάνει αύριο (16/8) κιόλας, μια μέρα μετά το Δεκαπενταύγουστο και στο πιο ειδυλλιακό μέρος για να πραγματοποιηθεί ένας γάμος, στην Τήνο. Εκεί θα δώσει όρκους ζωής με τη σύντροφό του, έχοντας ως παράγαμπρους τους δύο γιους του, δείγμα του ότι έχουν συμφιλιωθεί με την απόφαση αυτή του πατέρα τους.

Κοινοποίησε το