Διαρκής ψηφιακή έκθεση «200 χρόνια ελεύθερη Ελλάδα» από την Κοινωνική Οργάνωση Αντικρίση

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣ

Η κοινωνική οργάνωση Αντι-κρίση ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο εορταστικό κλίμα για το 200 χρόνια της απελευθέρωσης της χώρας μας από τον οθωμανικό Ζυγό και σας καλωσορίζει στην διαρκή ψηφιακή έκθεση «200 χρόνια ελεύθερη Ελλάδα».

H έκθεση αυτή θα παραμείνει για πάντα ως ειδική θεματική ενότητα στην ιστοσελίδα της οργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.anticrisi.org  και θα δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές και γονείς καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο θέλει να μάθει τα πραγματικά γεγονότα της ηρωικής Επανάστασης του 1821, να ξεναγηθεί μέσα από άρθρα, βιογραφίες, εικόνες καθώς και πίνακες ζωγραφικής στο περιβάλλον εκείνης της ιστορικής στιγμής για το έθνος μας.

Στην έκθεση υπάρχει ειδικό εργαλείο μετάφρασης το οποίο μεταφράζει τα κείμενα σε 104 γλώσσες και η πρόσβαση στη συγκεκριμένη έκθεση μπορεί να γίνεται οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη.

Η είσοδος και η χρήση στην ψηφιακή έκθεση είναι δωρεάν και το πρόγραμμα υλοποιείται από ίδια κεφάλαια της κοινωνικής οργάνωσης καθώς και από χορηγίες επιχειρήσεων.

Κοινοποίησε το