Διοικητής αστυνομικού τμήματος είχε «συμβουλέψει» την 11χρονη να μην κάνει μήνυση

ΕΛΛΑΔΑ

Η 21χρονη σήμερα αθλήτρια ανέφερε ότι το 2013 διοικητής αστυνομικού τμήματος τους συνέστησε να μην μπουν στον «κυκεώνα» των μηνύσεων

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η στάση της αστυνομίας το 2013 στην υπόθεση βιασμού αθλήτριας όταν αυτή ήταν 11 χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της η 21χρονη σήμερα αθλήτρια, ανέφερε ότι ο προπονητής της την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και ότι θα καταστρέψει την οικογένειά της αν μιλούσε για ό,τι της έκανε. Όταν τελικά το 2013 αποφάσισε να μιλήσει στην οικογένειά της, κατέφυγαν στην Αστυνομία αλλά ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος τους συνέστησε να μην συνεχίσουν την ιστορία γιατί το παιδί θα τραυματιζόταν ακόμη περισσότερο.

Μετά ωστόσο από αυτό, σύμφωνα με την αθλήτρια, ο προπονητής απολύθηκε από τον όμιλο και έφυγε από την πόλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν η νεαρή αθλήτρια είδε τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, αναζήτησε την Ολυμπιονίκη στο Facebook και ζήτησε να τη συναντήσει.

Τότε αποφάσισε να κάνει το ίδιο που έκανε και η Σοφία Μπεκατώρου, δηλαδή να μιλήσει για τον βιασμό της. Έτσι, η 21χρονη, κατέθεσε το περασμένο Σάββατο στον εισαγγελέα, κατηγορώντας τον προπονητή της για σεξουαλική κακοποίηση στην ηλικία των 11 ετών.

Φέρεται μάλιστα ότι διέψευσε τους ισχυρισμούς του αφενός πως υπήρξε «συναίνεση» εκ μέρους της και αφετέρου πως όλα αυτά συνέβησαν, ενώ ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία, με δεδομένο ότι εκείνος  απομακρύνθηκε από τον Όμιλο το 2013, ενώ η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετων.

Κοινοποίησε το