Δολοφονία Άλκη – Κούγιας: Αναζητείται και 13ος εμπλεκόμενος

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού αναφέρθηκε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας κάνοντας μάλιστα λόγο και για 13ο ύποπτο.

Όπως είπε ο συνήγορος της οικογένειας, αλλά και των δύο φίλων του που τραυματίστηκαν στην ίδια επίθεση, «ο 12ος συλληφθείς υποστηρίζει ότι απλώς μετέφερε άλλους στην περιοχή. Τους μετέφερε γιατί;», προσθέτοντας πως με τον νέο Ποινικό Κώδικα, όλοι οι εμπλεκόμενοι αντιμετωπίζονται το ίδιο από την Δικαιοσύνη, ασχέτως του είδους και του βαθμού εμπλοκής τους.

«Όσο προχωρά η διερεύνηση της υπόθεσης και αποκαλύπτονται στοιχεία, προκύπτει πως ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη καταδρομική επιχείρηση. Τα αυτοκίνητα που “περιπολούσαν” στα στενά, έψαχναν να βρουν τα παιδιά», συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, η οικογένεια του Άλκη έχει αντίγραφο της δικογραφίας μέχρι και την κατάθεση του πρώτου κατηγορούμενου, ενώ σήμερα ο ίδιος θα μιλήσει με την ανακρίτρια για τυχόν επιπλέον ανακριτικές πράξεις που απαιτούνται, λέγοντας πάντως πως «είμαι ήσυχος ότι η ανακρίτρια θα κάνει ό,τι πρέπει».

«Νομίζω αναζητείται και 13ος, δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι η εμπλοκή του με το περιστατικό, αλλά ειλικρινά νομίζω ότι δεν θα κλείσει εδώ ο κύκλος», προσέθεσε ο κ. Κούγιας, λέγοντας πως θα προκύψουν νέα στοιχεία από τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων που αναμένεται να βγουν το επόμενο διάστημα.

Κοινοποίησε το