Δολοφονία Γίωργου Καραϊβάζ – Θέμα χρόνου η σύλληψη των δραστών

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από την αγριά φρικιαστική και αποτρόπαια εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού ρεπόρτερ Γιώργου καραϊβάζ, όμως παρ’ ότι οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν συμβόλαιο θανάτου από “επαγγελματίες” εκτελεστές, τα πρώτα στοιχεία και οι μαρτυρίες, καθώς και ο τρόπος που έδρασαν οι δράστες δείχνει ότι μάλλον δεν ήταν και τόσο “επαγγελματίες” γιατί γκάφες του έκαναν ήταν πολλές.

Αστυνομικές πήγες αναφέρουν ότι η σύλληψη των εκτελεστών του ατυχούς ρεπόρτερ είναι θέμα χρόνου καθώς τα λάθη που έκαναν είναι πολλά.

Συγκλονισμένη είναι και η στενή συνεργάτιδα του εκλιπόντος Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία από το σοκ δεν βρίσκεται και αν σε θέση να μιλήσει.

‘Ολη η δημοσιογραφική κοινότητα καθώς και εμείς στο InThess.gr καταδικάζουμε απερίφραστα και απόλυτα την δολοφονική επίθεση κατά του αγαπητού συναδέλφου και ζητάμε την άμεση κινητοποίηση τών Αρχών ώστε να επιτευχθεί η σύλληψη και η παραδειγματική τιμωρία των δραστών, καθώς και των ηθικών αυτουργών που όπλισαν το χέρι των γκαφατζήδων των δολοφόνων.

Κοινοποίησε το