Δολοφονία Καραϊβάζ: Στα Δικαστήρια οι συλληφθέντες το πρωί του Σαββάτου

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Από λεπτό σε λεπτό αναμένονται στα Δικαστήρια της Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που βρίσκονται από χθες, Παρασκευή 28/4, στα χέρια των Αρχώ

Τα δύο αδέλφια, 40 και 48 ετών, θα οδηγηθούν σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου θα ενημερωθούν για το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Βαθιές διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες ειχαν βαθιές διασυνδέσεις το οργανωμένο έγκλημα της νύχτας και στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ νονών.

Τουλάχιστον έξι άτομα θεωρούν οι αρχές ότι ήταν στον επιχειρησιακό βραχίονα της δολοφονίας του δημοσιογράφου και έχουν σοβαρές ενδείξεις για άλλα τρία άτομα, τα οποία στο παρελθόν αποτελούσαν επιχειρησιακή ομάδα γνωστού μπράβου της νύχτας.

Οι Αρχές ξεκαθαρίζουν επίσης ότι είναι άλλος ο ηθικός αυτουργός και άλλος αυτός ο οποίος παρήγγειλε ή προκάλεσε τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Δεν έχουν καμία αμφιβολία για το ποιος είναι ο αρχηγός της ομάδας της νύχτας, ο οποίος και χαρακτηρίζεται και ηθικός αυτουργός.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχουν συγκεντρώσει ικανά στοιχεία, ώστε να μπορέσει ο δικαστικός λειτουργός να ζητήσει τη σύλληψή του.

Κοινοποίησε το