Δράμα: «Άρχισε να ασελγεί στον γιο μου»

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό 15χρονου, στη Δράμα, από τον σύντροφό της μητέρας του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας 16χρονος, φίλος του 15χρονου, πήγε στο σπίτι της οικογένειας για να περάσει το βράδυ των Χριστουγέννων. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο 36χρονος προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά τον 16χρονο κι αυτός αντέδρασε.

Ο 16χρονος είπε στη μητέρα του ότι το μαρτύριο διήρκεσε περίπου 3,5 ώρες και ότι όλα τελείωσαν όταν τελικά κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να φωνάξει δυνατά βοήθεια. Τότε ήταν που αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν το μόνο θύμα στο συγκεκριμένο σπίτι.

«Σηκώθηκε ο γιος μου πάνω και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Τότε το παιδάκι το άλλο είπε ότι πείραζε και αυτόν. Εμένα μου το έχει κάνει πολλές φορές για τουλάχιστον ένα χρόνο, είπε. Αρχικά προσπάθησαν να πείσουν τα παιδιά να μη μιλήσουν. Εγώ ήξερα ότι ο 15χρονος κάτι είχε, ήθελε εδώ και καιρό να μου εξομολογηθεί κάτι», αποκάλυψε η μητέρα του 16χρονου μιλώντας στoν ΑΝΤ1.

“Με αυτή την οικογένεια κάναμε πάρα πολύ παρέα. Ήταν η πρώτη φορά που κοιμήθηκε σπίτι τους. Η φίλη μου τους έβαλε να κοιμηθούνε το γιο μου με αυτόν, γιατί δεν είχε πολλά κρεβάτια. Πήγαν, κοιμηθήκανε μαζί και τότε άρχισε ο κύριος να ασελγεί στο γιο μου”, σημείωσε.

Κοινοποίησε το