Είναι επίσημο: Στο MEGA η Ελένη Μενεγάκη

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή στα παλιά της λημέρια καθώς από το mega είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως τηλεπαρουσιάστρια την δεκαετία του ’90

Επιβεβαιώνονται οι φήμες που ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει στην τηλεόραση, καθώς το Μεγάλο κανάλι ανακοίνωσε, το πρωί της Πέμπτης, τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση του σταθμού

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Κοινοποίησε το