Εκτός ελέγχου η βαριά εγκληματικότητα

ΕΛΛΑΔΑ

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο «πόλεμος» του οργανωμένου εγκλήματος καλά κρατεί στις γειτονιές του Λεκανοπεδίου και η βαριά εγκληματικότητα φαίνεται να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Το τελευταίο τρίμηνο, τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ ποινικών έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα, ενώ πυροβολισμοί, ληστείες και δολοφονίες προκαλούν έντονη ανασφάλεια στην κοινωνία.

Ανεξιχνίαστη παραμένει η άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο ίδιο της το σπίτι στα Γλυκά Νερά, δίπλα στο 11μηνο παιδί της.

Από τον Μάρτιο, τουλάχιστον τρεις ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους, θύματα άγριων ληστειών και βασανιστηρίων.

Το αστυνομικό δελτίο γεμίζει από πληρωμένα συμβόλαια όπως την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο, μέρα-μεσημέρι με 17 σφαίρες αλλά και την εν ψυχρώ δολοφονία 54χρονου επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, ο οποίος μάλιστα είχε γλιτώσει από ενέδρα πριν από ένα χρόνο.

Ανάλογη ήταν και η περίπτωση του 40χρονου από την Αλβανία, σεσημασμένου για απόπειρες ανθρωποκτονίας και ληστείες, που εκτελέστηκε χθες Κυριακή στα Σεπόλια.

Και αυτός είχε γλιτώσει από απόπειρα δολοφονίας στην περιοχή του Μεταξουργείου. Κυκλοφορούσε μάλιστα με αλεξίσφαιρο γιλέκο, το οποίο αυτή τη φορά δεν τον έσωσε αφού ο εκτελεστής του σκόπευσε στο κεφάλι.

Πού θα βγει όλο αυτό κύριοι;

Κοινοποίησε το